Wegens de onzekere tijd de afgelopen Corona jaren hadden we besloten tijdelijk geen behandelingen te doen tussen eind 2020 en eind 2023. Per 1-2-2024 zijn we weer opgestart.

Reactie plaatsen

Reacties

Anoniem Gemeente Sluis
een dag geleden

Ik begin te merken dat ik sneller herstel nu eindelijk door de zuurstoftherapie na bijna 1,5 jaar te hebben gestruggeld met Long Covid. Bij iedere inspanning tijdens dagelijkse dingen of zelfs sport activiteit werd ik kortademig. Nu na 8 sessies zuurstoftherapie merk ik sneller herstel en al veel minder kortademigheid.

Anoniem Sas van Gent
13 dagen geleden

Het gaat veel makkelijker nu, conditie wordt behoorlijk opgeboud
Thuis weer gestart op een home trainer en de oefeningen die Angelo heeft mee gegeven gedaan
Ik doe de zuurstoftherapie per 3 april a 1 x in de week. Heb mijn eerste abonnement zojuist verlengd want het smaakt naar meer :-)

Angelo Roelandt Sas van Gent
een maand geleden

Zeer enthousiast en positief over EWOT zuurstoftherapie. Eind augustus 2023 begonnen met EWOT ivm aanhoudende klachten na ziekte. Conditie opbouwen wilde niet lukken door hevige vermoeidheid en zeer weinig energie. Al na enkele EWOT sessies merkte ik verbetering. Na meerdere sessies kreeg ik merkbaar meer energie. Vooral na de sessies voelde ik een enorme boost. Conditie, kracht en uithoudingsvermogen zijn uiteindelijk met sprongen vooruit gegaan. Op de fietst trapte ik veel meer vermogen aan een lagere hartslag en ik kon het sporten ook weer oppakken. Ook als herstel training na het sporten werkt EWOT zeer effectief. Na 5 maanden ben ik uiteindelijk gestopt met EWOT en onderhoud ik mijn conditie met krachttraining, fietsen en hardlopen. EWOT heeft me een stuk verder gebracht in mijn herstelproces en daar ben ik zeer dankbaar voor.

Mevr Sickens Zaamslag
een maand geleden

Ik ben de zoon van mevrouw Sickens, 97 jaar. "Nu merkt ze, na de 5e behandeling dat de bloedsdoorstroming beter is want de vingers zijn niet meer koud. Door de APS behandeling aan huis en de geadviseerde lichte oefeningen. Het begint te werken!"

Renske Vonck Sas van Gent
2 maanden geleden

Gisteren een dag wezen shoppen in Shopping centrum Sint Niklaas. Normaal gesproken moet ik dagen bij komen. Nu na de 4e behandeling zuurstoftherapie plus voeding aangepast te hebben door Angelo, op natuurlijke manier, was ik de dag er na gewoon herstelt. Ik krijg steeds meer energie.

Ananda
5 maanden geleden

Hallo Angelo.
Ik vernam dat je moest stoppen toentertijd vanwege de Coronaperikelen 3 jaar geleden. Ah wat zonde zeg! Hoop voor je dat het nu wel lukt, kan me herinneren dat je het echt heel leuk vond om te doen.

Diana de Geus
3 jaar geleden

Op de Rent&Joy FB pagina: "Wij hebben een super leuke duindender tocht gemaakt. Een mooie afwisselende route gefietst door natuur en over het strand op beachbike’s onder leiding van onze enthousiaste gids Angelo Sinack. Echt een aanrader om te doen!"

Miep van Graefschepe Aardenburg
4 jaar geleden

Via Facebook vernam ik dat er goede resultaten worden behaald bij Wegmetpijn. Zo startte ik 3 weken geleden met een net intake-gesprek, metabolisme onderzoek en ontving ik adviezen om de pijn in mijn onderrug wat te verminderen. Daarna begonnen met de behandelingen die me goed bevallen. Iedere week heb ik nu, na 3 behandelingen minder pijn. Ik ben blij :-)

Jolaine Goetghebuer Biervliet
4 jaar geleden

Toen ik voor de eerste keer bij Angelo kwam voelde ik me direct op mijn gemak. Het was net alsof hij me precies aanvoelde. Hij bood dan ook voor mij de beste therapie aan. Ik ben nu meer dan 3 maanden in behandeling omdat het me iedere keer weer verbetering oplevert, minder pijn en positieve inzichten. Ook op gebied van life coaching vind ik hem uitstekend. Hij luistert, legt niks op en zelf kom ik dan met de inzichten die ik zocht. Hij heeft me tussentijds ook naar een fysiotherapeut gestuurd toen ik door mijn rug was gegaan. Daarna ben ik gewoon weer terug naar Angelo gegaan. Iedere keer krijg ik er weer meer energie en minder pijn als ik geweest ben

Angelo Sinack
4 jaar geleden

Dank voor het insturen van je positieve referentie Jolaine. Het gaat heel goed en heel snel. Je groeit, wordt sterker en heb minder pijn. Daar doen we het voor ;-)

M v H Axel
4 jaar geleden

Al meer dan 2 jaar had ik last van hielspoor. Echt van Fysiotherapeut naar acupuncturist ben ik geweest en niets hielp. in ziekenhuis konden ze me enkel helpen met een cortisonen injectie maar dat is niet zonder risico. Toch gedaan. Uiteindelijk hielp dat tijdelijk. Op den duur kreeg ik te horen van een vriendin over de behandeling met micro-stroom waar zij goed baat mee heeft gehad. Zo kwam ik bij Weg met pijn uit. Na 14 behandelingen was ik er zo goed als van af. Daarna heb ik zelf een APS kastje gekocht die ik nu thuis gebruik en de pijn is weg.

Mevr Risseeuw-de Koster Breskens 101 jaar
4 jaar geleden

Nadat ik knieklachten kreeg en de huisarts me niet doorverwees naar een orthopeed bleef ik natuurlijk toch last van mijn knie hebben. Ik ontving een flyer van Wegmetpijn dat ze 'Corona-proof'
aan huis konden werken om pijn tegen te gaan. Nu na 6 behandelingen te hebben gehad heb ik het idee dat het wel heeft geholpen. Het is subtiel maar heel fijn dat er iemand mij kon helpen. Het werd ook volledig vergoed en dat is in deze onzekere tijd wel fijn. Vanwege mijn hoge leeftijd vertelde de therapeut me dat ik wellicht minder resultaat zou boeken in vergelijking met jongere mensen omdat cellen zich nou eenmaal minder herstellen op deze leeftijd. maar ondanks dat ben ik tevreden met de behandelingen.

Mevr R uit Koewacht
4 jaar geleden

Ondanks de Corona issues kon ik bij Angelo toch terecht. Ik heb nu na 2 behandelingen al een hele grote stap voorwaarts gemaakt. De behandelingen slaan heel goed aan bij mij. Boven verwachting zelfs. Gisteren 55 km gefietst op een gewone fiets. De laatste 8 km wel wat last maar nadien was het weer over. Ik heb echt ook veel minder pijn, en minder opstartproblemen. Alleen het slapen is nog geen succes, maar dat komt nog wel, ik ben al blij met de rest. Hoop dat het zo blijft.

Angelo Sinack
4 jaar geleden

Wauw dat klinkt goed zeg. Dat is al meer van verwacht. Laatste 8 km... ja dat lijkt me logisch toch 😂. Een beetje last hebben we allemaal wel dan. Fijn om te horen. Tot morgen

Sil Seus Sluis
4 jaar geleden

Ik ben spontaan naar Angelo gegaan omdat hij mij vroeger heel goed heeft geholpen met voeding. Nu had ik last van artrose in mijn handen en na 5 behandelingen gaat het veel en veel beter. Artrose is een stuk minder waardoor minder pijn. Na 3 weken weet je niet meer hoe het voelde maar het is echt verbetert en ik slaap ook veel beter.

Dia Dufosse Sluis
4 jaar geleden

Na de eerste behandeling kon ik al beter slapen en had zelfs geen rusteloze benen. Dit is een familiekwaal.
Ik kreeg voedingsadviezen mee die ik heb gecombineerd met mijn eigen voeding
Na de 2e behandeling al: Arm is stukken beter, kan deze zelfs buigen tot boven het hoofd. Dit is echt een succes, ik kon nooit mijn arm hoger brengen dan op schouderhoogte .
Voeten zijn beter doorbloed want ik heb geen koude voeten meer.
Na 6 behandelingen heb ik in mijn bovenarm nog steeds veel verbetering en ik heb veel minder rusteloze benen.
Ik ga door met deze behandelingen.

Coby Dufosse Sluis
4 jaar geleden

Na de eerste behandeling:
Innerlijk voelde ik me een stuk rustiger
Restless legs zijn verbetert. "Wauw nu lijkt het wel of ik een hele nacht geslapen heb". Ik slaap dus beter en rustiger.
Dat komt mede ook dankzij de ademhalingsoefeningen die ik heb gekregen voel ik me rustiger. na 3e behandeling nog steeds minder last van restless legs en voel me kalmer.
Overall na 5 behandelingen: Rusteloze benen zijn verbeterd. Ooit acupunctuur gedaan en dat hielp niet dus voelt me hier goed mee.
Als mensen ernaar vragen ga ik zeker vertellen dat dit werkt.

Angelo Sinack
4 jaar geleden

Heel fijn te horen. Dank en ik hoor het graag als ik jullie, jij en je zus, weer kan helpen.

Dhr. Boerman Ijzendijke
4 jaar geleden

Ik ben voor de behandelingen gekomen vanwege hoofdpijnen en duizeligheid. Ik was heel sceptisch. Ik moet zeggen dat ik goed begeleid ben geweest. De eerste 4 behandelingen merkte ik nog weinig maar nu gaat het wel eens stuk beter. Het is wel zo dat ik veel beter sliep na de eerste behandelingen en meer energie had. Concentratie was beter. Mijn hoofdpijn is minder maar is er nog wel.

Rozelinde
4 jaar geleden

Mijn ervaringen met Angelo waren altijd enorm positief. Hij was steeds integer, authentiek, onbevooroordeeld en constructief. Hij is ethisch en houdt zich aan zijn woord. Hij is altijd bereid om het beste voor anderen te doen en om nog een stapje meer te doen voor het resultaat. Dank je wel!

Angelo Sinack
4 jaar geleden

Hallo Rozelinde, dank je wel en heel fijn om te horen. Doet me goed. Voor wat betreft de behandelingen zal ik altijd alles op alles zetten om tot het beste resultaat te komen 😊. Tot binnenkort weer.

H. S. uit Sluiskil
4 jaar geleden

Ik hou heel erg van wandelen en doe dit dan ook een paar keer per week. Ik kreeg echter te maken met een pijnlijke knie, waardoor ik minder lang kon wandelen. Ik was bij een pedicure voor een voetbehandeling en ik vertelde over mijn knie. Ze adviseerde toen om APS te proberen, en gaf uitleg over deze vorm van therapie met verwijzing naar Angelo zijn website. Het sprak me wel aan en heb direct contact opgenomen. Na 3 behandelingen voelde ik al minder pijn en na 6 behandelingen kon ik alweer verder wandelen. Het voelt voor mij goed aan en het lopen gaat weer soepeler. Het was het proberen zeker waard!!

Angelo Sinack
4 jaar geleden

Super blij dat ik je kon helpen.

Anoniem Oostburg
5 jaar geleden

Na 3 behandelingen was ik niet helemaal overtuigd. Angelo zegt ook dat er meer behandelingen nodig zijn maar hij stelde in ieder geval een 'zuur-base' voedingsplan voor waarna er vrij snel resultaat kwam. Na enkele dagen ontgiftigingsverschijnselen te hebben gehad en een week verder was er niet alleen minder pijn maar ook gewichtsverlies wat mooi mee gekomen was, maar vooral minder pijn was fijn. Angelo kwam zelfs bij ons thuis om alles netjes uit te leggen.

N vd B Biervliet
5 jaar geleden

Ik had nekklachten, altijd spanning en verdoofd gevoel daar. Nu, na 3 behandelingen van Angelo heb ik minder pijn in mijn nek. Vroeger had ik bijvoorbeeld altijd last na ramen zemen van mijn nek. Nu voel ik zelfs meer energie, ben minder vaak moe. Kortom ik voel me fit. Dankzij Angelo

B.H. uit Terneuzen
5 jaar geleden

Ik had gehoord dat er een info ochtend was dus belde direct en kon de week er na al terecht. Ik kwam voor klachten in de onderrug, bilspier en had slechte doorbloeding in de enkel waardoor ook knieklachten. Nu, na enkele behandelingen bij Angelo merk ik al veel beter resultaat, bijvoorbeeld na de eerste behandeling was mijn enkel veel losser. na de 3e behandeling had ik meer energie maar voelde toch ook weer ontspanning. Dit is precies waar ik naar op zoek was. Ondanks de koude en natte periode in de herfst heb ik een duidelijke verbetering. Zelfs rugpijn en die steken in mijn bil heb ik bijna niet meer.

Angelo Sinack
4 jaar geleden

Heel spontaan gekomen en ondertussen, na enkele weken nog steeds cliënt met iedere week meer energie, beter slapen en minder pijn 😁

N, Cadzand
5 jaar geleden

Na de eerste behandeling was het tintelende gevoel in 2 vingers al kort verdwenen. Na de 3e behandeling is het getinteld niet meer terug gekomen. Verder had ik nog vervelende gewrichtspijnen die zijn ondertussen ook bijna helemaal weg zijn. Dus ik ben zeer positief over deze behandeling!

Angelo Sinack
4 jaar geleden

Hey, ja dat was geweldig. Ook voor mij was dat bijzonder. Leuk en heerlijk gevoel moet dat geven.

Greta Ingels
5 jaar geleden

Voordat ik aan de APS therapie begon had ik altijd erg veel last van slapeloosheid. Ik kon maar moeilijk in slaap komen en werd ‘s nachts vaak wakker. Hierdoor was ik overdag vaak moe en had ik weinig energie en viel ik ‘s avonds wel eens in slaap op de bank voor de televisie.
Sinds ik met de APS therapie ben begonnen van Weg met pijn/ Po-C-Tive voel ik me een stuk fitter, ik voel me niet meer futloos en heb meer energie.
Ik kom ‘s avonds makkelijker in slaap en word minder vaak ‘s nachts wakker waardoor ik ‘s morgens uitgerust wakker word en me fitter voel gedurende de rest van de dag.
Doordat ik beter slaap is ook mijn stemming er op vooruitgegaan, ik ben minder snel geërgerd en kan meer hebben. Zeker een aanrader deze therapie en de kennismaking is ook nog eens geheel gratis en vrijblijvend.

Angelo Sinack Oostburg
5 jaar geleden

Eigen ervaring: Al jaren chronische pijn in linkerknie en onderrug, sinds behandelingen met micro-stroom heb ik veel minder pijn. Ik voel me vrijer en en sporten gaat ook goed.

Google ook naar: 'APS therapy ervaringen'

 

Periode voor september 2019, enkele van de vele positieve referenties overgenomen van het internet:

Fibromyalgie

Mijn naam is S*** 18 jaar.
4 jaar fibromyalgie. voornamelijk last van gehele rug en schouders. Lang gezocht naar een oplossing voor mijn pijn. Toen kwam ik APS therapie tegen. Nu al ongeveer 7 behandelingen gehad en ik merk al duidelijk verschil. Ik heb veel minder last van mijn schouders en rug. In het begin merkte ik nog niet erg veel qua mijn energie maar nu wel. Ik heb meer energie en ben daardoor ook actiever. Natuurlijk kan de pijn niet helemaal weggaan maar de scherpe kantjes zijn er zeker van af.

APS Therapy bij Darmklachten

Eind februari kreeg ik, I**** mijn eerste APS behandeling van een APS therapeut in G***. 15 jaar ontstekingsziekte van de dikke darm. Migraine, lage weerstand, slaap slecht en een algehele vermoeidheid. Na de eerste sessie merkte ik direct al dat mijn darmen flink aan het werk waren. Een paar behandelingen verder merkte ik dat ik niet meer die pijnlijke steken in m'n buik voelde, alsof de ontsteking minder werd. Voordat ik met APS therapy in aanraking kwam had ik wekelijks migraine, soms vaker. Sindsdien heb ik het niet weer gehad. Tevens slaap ik beter en heb ik meer energie. Door de APS wordt mijn lichaam zelf gestimuleerd om te herstellen, dit gaat inmiddels zo goed dat we nu de APS behandelingen zijn gaan afbouwen. Af en toe krijg ik nu nog eens een 'onderhouds' behandeling om het mooie effect te behouden. APS therapie werkt goed voor mij, ik ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden!

Vrouw - 19 jaar - fibromyalgie

Na jaren lang pijnklachten, vele ziekenhuisbezoeken, onderzoeken en allerlei fysiobehandelingen heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen via de reumatoloog. Via facebook kwam ik in aanraking met APS. Daar vertelde ik over de pijn in mijn benen, nek, schouders en rug. Ook concentratieproblemen, slapeloosheid en extreme vermoeidheid. M**** luisterde naar mijn verhaal en leek dit ook te begrijpen. Ik begon al snel verbetering te merken, ik kon eindelijk weer een nacht doorslapen. En kreeg meer energie. Nu na 7 behandelingen slaap ik weer goed, ik kan nu ook leuke dingen doen zoals op stap gaan wat ik voorheen niet meer kon, ik sport nu weer. En ik heb echt nog wel dagen erbij dat ik nog heel veel last heb, en ik moet nog steeds mijn tijd goed inplannen. Maar nu heb ik weer pijnvrije dagen, wat ik toen nooit had.
Ik ben C**** hier heel erg dankbaar voor, en zou iedereen deze behandelingen aanraden.

Vrouw - peesontsteking van de pols
APS therapeute: Een cliënt die, toen ze bij mij kwam, al ruim een jaar lang pijn had aan haar pols. Ze heeft vijf behandelingen gehad en aangezien de behandelingen doorwerken, wilden we even bekijken hoe het verder zou gaan. Nu, zes weken later ontving ik onderstaand berichtje van haar;

"Hoi M****, het is de goede kant op gegaan! Het heeft toch gewerkt! Hopen dat het zo blijft!
Ik heb nog even gewacht om het te laten weten omdat het soms nog op en af ging, maar sinds het laatste bezoek is het steeds beter gegaan, geen noemenswaardige terugval gehad. Ik wil je hiervoor heel erg bedanken."

Vrouw - 52 jaar - fibromyalgie
Gedurende vele jaren heb ik vaak een fysiotherapeut bezocht voor uiteenlopende klachten van pijn in mijn benen, armen, maar vooral nek, schouders en rug. Uiteindelijk kwam ik bij V**** terecht.
Na een grondige analyse van wat er aan klachten speelde, dacht zij gelijk aan fibromyalgie.
De reumatoloog bevestigde dit. Het was goed om eindelijk duidelijkheid te hebben in wat er aan de hand was, zodat ik hiermee om kon leren gaan.
V**** heeft gezorgd dat de klachten een stuk draaglijker werden, of zelfs verdwenen.
Ook kan ik met al mijn vragen bij haar terecht en zoekt ze naar een goede oplossing indien nodig.
Ik heb elke 4 a 5 weken een onderhoudsbehandeling om alles een beetje op peil te houden, waar ik erg tevreden over ben.

Vrouw - fibromyalgie
Tijd voor een compliment☺ Na vele bezoeken bij diverse therapeuten werd de pijn, die door mijn fibromyalgie wordt veroorzaakt niet minder. Totdat ik bij A**** terecht kwam, zij begreep als geen ander hoe ik worstelde met mijn pijnklachten en zij wist letterlijk 'de vinger op de zere plek te leggen’. Er ging een wereld voor mij open toen de APS behandelingen aan sloegen, wat heerlijk om minder pijn te hebben. De pijnklachten zijn aanzienlijk verminderd en draaglijker.

Vrouw - heftige onderrug klachten
Ik kampte al jaren met heftige onderrug klachten en heb veel verschillende therapieën geprobeerd. De APS therapeut was de eerste die mijn pijn écht begreep en vaak wist hij zelfs eerder dan ik zelf de kern van de pijn aan te wijzen. Door de lange periode van klachten, had de pijn zich verspreid van uit mijn onderrug naar o.a. mijn heupen, bovenbenen en schouders. Zonder dat ik aan hoefde te wijzen waar de meeste pijn zat had hij vaak zelfs eerder dan ik zelf de oorsprong van de pijn in de gaten. Deze methode heeft bij mij echt geholpen. Vanwege de deskundigheid en fijne persoonlijkheid zou ik hem aan iedereen aanraden! R. K.

Vrouw - 63 jaar - evenwichtsproblemen en spierpijn hele lichaam
Client voelt zich erg goed bij de behandelingen. De spierpijnen in haar lichaam zijn minder aanwezig. Ze heeft meer rust in haar lichaam en hoofd. Ze heeft meer vertrouwen in zichzelf. Van mensen in haar omgeving krijgt ze te horen dat ze anders uit haar ogen kijkt, rustiger. Ze komt elke zes weken voor een onderhoudsbehandeling en voelt zich daar prima bij.

Vrouw - 61 jaar - pijn in bekken/lies
Enkele jaren geleden kreeg ik hevige pijn in mijn lies/bekken bij het lopen. Bij elke stap die ik zette voelde het alsof er een mes doorheen sneed. Fysiotherapie gehad; maar het verbeterde niet en op hun advies bekkentherapie gedaan. Ik kwam in aanraking met APS therapy en ben fantastisch geholpen; de pijn is helemaal verdwenen! nu ga ik elke 8 weken voor een onderhoudsbehandeling voor allerlei andere pijntjes en klachten.
Ik raad iedereen aan die pijnklachten heeft om naar een APS Therapeut te gaan.

Vrouw - 56 jaar - slaaphanden en diverse andere pijntjes
Nou weet ik niet meer voor welke klacht ik het eerst bij de APS therapeut kwam maar wel dat hij me heel goed geholpen hebt met mijn slaaphanden. Die tintelden en er zat vaak geen gevoel in, werd er 's nachts gewoon wakker van. Maar na wat behandelingen ging het een heel stuk beter en nu zelfs zo goed dat ik er eigenlijk geen last meer van heb. De behandelingen doen geen pijn en zijn in een echt ontspannen sfeer. Het gaat nu dus goed maar mocht ik weer ergens problemen mee krijgen dan maak ik beslist weer een afspraak! Hoop dat anderen hier iets aan hebben en gerust een afspraak maken als er iets niet lekker zit.
E.C.

Vrouw - 42 jaar - artrose 
Ik ben een vrij nuchter type, maar onder het mom van "Baat het niet dan schaadt het niet" ben ik overstag gegaan. 
Mijn eerste kennismaking met S**** was erg prettig. Ze hoorde me rustig aan, stelde me op mijn gemak en ging vervolgens aan de slag. Wat ze precies doet weet ik tot op de dag van vandaag niet, maar de afgelopen twee jaar heb ik aan den lijve ondervonden dat wat ze doet werkt. Ik kom nog steeds ongeveer om de 8 weken bij haar en voelde me, toen ik een maand of 9 geleden in het ziekenhuis te horen kreeg dat er op verschillende plekken in mijn lichaam sprake is van artrose, door haar wél gehoord. Daar waar de reumatoloog niet veel meer zei dan: "Doe niet te veel, en doe niet te weinig en neem een pijnstiller" gaat S**** wel concreet aan de slag om de pijn te verlichten/weg te nemen. Ik voel me bij haar gehoord en serieus genomen en bovenal....geholpen!

Man - 41 jaar - pijn nek, schouders, armen en tintelingen
Nadat ik klachten had van tintelende handen (met name links) maakte ik een afspraak met de APS Praktijk in het dorp. De pijn trok vanuit mijn handen via mijn armen naar mijn schouders en nek maar ook naar mijn gezicht/hoofd. Na diverse behandelingen werden de klachten langzaam minder. Met name de klachten van mijn handen en gezicht/hoofd zijn helemaal verdwenen. De nekklachten heb ik onder controle wetende dat ik goed op mijn houding dien te letten. Maak gerust een afspraak je hebt niks te verliezen!

Vrouw -  54 jaar - uiteenlopende klachten
Door de jaren heen ben ik met uiteenlopende klachten bij een APS Praktijk onder behandeling geweest.
Als er weer eens een klacht op komt zetten waaronder spierklachten van rug met uitstraling in mijn bovenbeen, maak ik daar een afspraak.
Ik kan meestal vrij snel terecht, en heb daarna ook snel resultaat van de behandeling, na een paar behandelingen kan ik weer goed functioneren.
Ook kun je altijd goed je verhaal kwijt, en worden er goede en nuttige adviezen gegeven, wat voor mij ook belangrijk is en waar ik ook dankbaar gebruik van maak.
Kortom een fijne praktijk met goede resultaten!

Vrouw - bekkeninstabiliteit
Mijn klachten, vooral buikpijn, waren al lange tijd aanwezig en na diverse onderzoeken kwam de diagnose bekkeninstabiliteit. Fysiotherapie en oefeningen gaven niet het gewenste resultaat. Mijn grote hobby wandelen/lopen met mijn vriendin was niet meer mogelijk. Alleen wat rond lopen in en om het huis met behoorlijk wat pijn na afloop. Zwemmen was het enige alternatief totdat ik geattendeerd werd op een APS Praktijk. Na een prettig intake gesprek  is mijn behandeling begonnen. Het was niet pijnlijk, eerder een ontspannen uurtje en we hadden/hebben altijd gespreksstof genoeg. Ik kan weer lekker lopen zonder klachten tweemaal per week ± 5 tot 10 km per keer. Ik ga nog eens per 8 weken naar Miriam voor een onderhoudsbeurt om het maar cru uit te drukken. Een bijkomend voordeel is dat ik via de zorgverzekering een groot gedeelte van het consult vergoed krijg.

Man - pijnklachten in armen
Ik ben bij je in de APS praktijk terecht gekomen met klachten in mijn armen.
Mijn ervaringen zijn positief op de behandeling en de totale omgang. 

Vrouw - 45 jaar - schouderklachten
Een zere schouder, ach daar had ik al jaren last van, het is niet anders. 
Totdat ik bij de APS therapeut op bezoek ging. Na drie behandelingen was het zo goed als weg. Wauw!!! En dat zonder pillen of pijnlijke massages. Sindsdien blijf ik in "onderhoud" en zijn telkens ook de andere kleine klachtjes weer weg. Een echte aanrader!!!!

Vrouw - 64 jaar - spanningsklachten 
Door spanningspijnen werd ik steeds minder mobiel. Via een kennis kwam ik in aanraking met de APS Praktijk. De eerste behandelingen waren als een openbaring voor mij, de verschrikkelijke pijnen en slapeloze nachten werden steeds minder en had ik mijn gelukkige leven weer terug.

Nu zijn mijn behandelingen teruggebracht tot een onderhoudsdosis en heb ik veel minder pijn. Daarom wil ik de APS Praktijk hartelijk danken dat ik mijn leven weer terug heb.

Man - 68 jaar -  aangezichtspijn
Na twee afspraken is cliënt zo goed als pijnvrij. Na de derde behandeling geen pijn meer 's ochtends, geen pijn meer met kauwen en geen medicatie.

Man - 43 jaar - ziekte van Bechterew
Client heeft Bechterew en de laatste jaren is er sprake van een verslechtering. Bij deze aandoening raken de gewrichten van het bekken en de wervelkolom ontstoken. De ontstekingen zijn pijnlijk en er ontstaat stijfheid. Zijn nek, schouder en onderrug zijn stijf en pijnlijk. Naar rechts en links draaien met het hoofd gaat moeilijk.

Na een tweetal behandelingen voelt zijn schouder al minder pijnlijk en is de beweeglijkheid van zijn hoofd en nek verbeterd. Na een vijftal behandelingen kan worden overgegaan tot een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Client is erg tevreden.