Info@wegmetpijn.com 

+31614057487

BEHANDELTRAJECT

Terug in balans komen, fit en energiek voelen. Dit is waar wij naar streven.

Uw welzijn is onze hoogste prioriteit

 

Gespecialiseerd in artrose, reuma, ontsteking- en zenuwpijnen,

stijfheid van het bewegingsapparaat, Energiegebrek door maag, darm en leverklachten.

Nu ook Long-Covid therapie!

 

Volgens diverse patiëntenverenigingen lijdt iedere volwassen Nederlander tenminste wel aan één (chronische) ziekte zonder het te hebben laten uitzoeken. 

Behandeltraject:

 1. Kennismaking Laten we samen gaan zitten om het een en ander door te nemen. Als u zich via mail of telefonisch heeft aangemeld dan heeft u al een intake formulier ingevuld en terug gestuurd. Die hebben wij doorgenomen. Dit zal leidend zijn in ons gesprek.
 2. Analyse Het verloop van de behandelingen kunnen we monitoren en analyseren door te werken met intake formulieren, vragenlijsten en 'Rand36' pijnscore lijsten. Het eventueel inzetten van een metabolische Analyse van uw celstofwisseling behoort tot de mogelijkheden. Zoeken naar tekorten aan nutriënten, te veel aan vrije radicalen of zelfs de impact van uw omgevingsfactoren op onder andere oxidatieve stress. 
 3. Behandelmogelijkheid Pijnloze microstroom behandeling voor sneller herstel/ verminderen van pijn 1 a 2x per week. Dit alles kan (maar hoeft niet perse) i.c.m. voedingsadviezen, beweegadviezen en het aanleren van een positievere kijk op de klachten afhankelijk van de klachten. Het kan ook zijn dat wij u niet kunnen helpen en doorsturen naar een gespecialiseerde fysiotherapeut.
 1. Nazorgtraject Indien gewenst kunnen we het traject verlengen met 3 maanden om verder ondersteuning blijven geven.

Een van de behandelingen die we in de basis toepassen is APS therapy. Dit is een vorm van microstroom behandeling die je niet voelt dus totaal niet pijnlijk. 

En nieuw is Zuurstof Therapie. Klik hier

APS Therapy is een revolutionaire vorm van duurzame therapie. APS Therapy is een merk dat valt onder de micro electro therapy. De mate van onderscheiding wordt voornamelijk bepaald door de volgende eigenschappen: APS Therapy voor minder pijn meer energie en versneld herstel.

Door APS toe te passen zal er ongeveer 5 tot 8 keer meer ATP (Adenosinetrifosfaat) vanuit de Mitochondriën worden vrijgemaakt. Deze stof is de belangrijkste energiebron in de cellen en van groot belang voor het genezingsproces. De doorbloeding wordt verbeterd en er zal herstel optreden van de weefsels.

Eenvoudig in gebruik

 • Volkomen veilig
 • Pijnloos
 • Betaalbaar

En waar kan ik APS Therapy dan voor gebruiken?

 • Pijnstilling
 • Energiebevordering
 • Versneld herstel

Deze eigenschappen maken dat APS Therapy al jaren toonaangevend is op gebied van micro electro therapie (ook wel microstroom therapie genoemd). Een jarenlange ontwikkeling heeft APS Therapy op een niveau gebracht dat inmiddels al wereldwijd de therapie met veel succes wordt toegepast in klinieken, ziekenhuizen en therapiepraktijken en natuurlijk niet te vergeten, bij de mensen thuis.

Deze vorm van micro electro therapie (zenuwstimulatie) is uitgevonden in de jaren negentig en wordt nog steeds verder doorontwikkeld. Wetenschappelijk en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat APS Therapy significante biochemische reacties veroorzaakt op het niveau van de cel. De stoffen die dan vrijkomen hebben een pijnstillend, ontstekingsremmend en helend effect in de behandelde lichaamsweefsels. Dat opent interessante perspectieven voor de gezondheidszorg, niet in het minst voor de behandeling van sportblessures. APS Therapy heeft geen bijwerkingen en weinig contra-indicaties. De APS apparatuur is zo ontworpen dat ze eenvoudig in gebruik zijn en er geen risico op fouten bestaat.

Hoewel deze therapie breed inzetbaar is kunnen we het onder andere gebruiken voor de volgende klachten:

 • Chronische pijnklachten
  • Bijvoorbeeld aan MS (multiple Sclerose), Reuma, Fibromyalgie, Hoofdpijn, Whiplash enz.
 • Vermoeidheidsklachten
  • Bijvoorbeeld ME, CVS, Fibromyalgie, Long Covid, enz.
 • Herstel problemen
  • Bijvoorbeeld die knie klacht die maar niet weg wil gaan of klachten elders in het lichaam.
 • Sportblessures
  • Voor sporters die hoge eisen stellen aan hun lichaam of blessuregevoelig zijn.

 

CONTRA-INDICATIES (Micro-stroom behandelingen NIET TOEPASBAAR)

Een gedeelte van onze therapie mag niet worden ingezet:

 • als je een elektronisch implantaat hebt (pacemaker etc.)
 • als je nu gediagnosticeerd bent met kanker
 • als je lijdt aan epilepsie
 • als je nog niet kan aangeven wat je voelt (je moet minimaal ouder zijn dan 2 jaar)
 • als je zwanger bent
 • als je recentelijk een hersen-, hartinfarct of acute trombose hebt gehad (minder dan 3 maanden geleden)

 Vraag naar de voorwaarden. 

OVERIGE SITUATIES

Onze therapie kan in alle situaties, behalve bij de contra-indicaties, worden toegepast. Ook in onderstaande gevallen is dit mogelijk.

 • Micro-stroom behandeling en prothesen/implantaten is veilig toe te passen bij personen met knie- en/of heupprothesen of andere prothesen of metalen of keramische implantaten
 • Micro-stroom behandeling is veilig toe te passen naast andere behandelingen zoals fysiotherapie, psychotherapie, chiropractie, huidtherapie, acupunctuur, sportmassage en kan veel ondersteuning bieden
 • Micro-stroom behandeling kan in principe toegepast in combinatie met medicijngebruik (bv. ontstekingsremmers of pijnstillers). Medicijnen kunnen wel de werking van Micro-stroom-therapie verminderen of vertragen. Soms slaat micro-stroom-therapie zo goed aan, dat (bepaald) medicijngebruik kan worden afgebouwd. Dit mag alleen na overleg met je (huis)arts!!

Het is belangrijk dat u op uw intakeformulier en in uw intakegesprek aangeeft of er bijzonderheden van toepassing zijn en of u medicijnen gebruikt.

Tevens maken we gebruik van een Rand 36 lijst die u voor de eerste behandeling, en de laatste behandeling.