Welkom op de  sportpagina van 'Voelmeerenergie'.

Angelo maakt sporten met of zonder Personal Training (PT) mogelijk voor iedereen. Heb je fysieke klachten? Kan je vaak niet mee met de rest? Vind je snelwandelen fijner of een ronde fietsen 2 x p/ wk. We komen er samen uit. Ieder op eigen tempo!

 

PT by Angelo vanuit de Sporthal Cadzand:

1 Snelwandelclub: We starten vanuit de Sporthal Cadzand met een groep en zorgen dat we de hartslag zo omhoog laten gaan dat we op 'vetverbranding' snelheid wandelen. Over dijken, door de duinen, in de natuur en zelfs een stukje door het mulle zand (indien iedereen fysiek dit aan kan). Dit is genieten, vet verbranden en conditie op doen in een. Deelname 8 keer a 8 euro per keer. Starten op maandagavond om 19u (minimale deelname a 5 personen) En, heeft u last van uw onderrug, nek of schouders. Wij letten op uw houding en corrigeren die indien nodig.

 

2a Fitness begeleid door een Personal Trainer: Geïmproviseerd rondje in de Sporthal Cadzand. Gebruik makend van gymtoestellen. Hierbij komen aan bod: De Benen, billen en buikspieren, licht conditiewerk, inclusief voeding aanpassen. Deelname 8 keer a 8 euro per keer (minimale deelname a 5 personen)

2b Fitness begeleid voor kids onder de 12 jaar. Op woensdagmiddag. "Kinderen spelen niet meer zoals vroeger", "zitten hele tijd op hun telefoon". Okay, weg met de excuses. Beweging is HEEL belangrijk. Een mens/ kind is niet gemaakt om stil te zitten. Laat ze mee doen met het leukste 'uitleefrondje' van de sporthal: Apenkooi. Inclusief bal en oog coördinatie. Ook hierin lopen kinderen achter in vergelijking met vroeger. Geef mij de kans dit hun bij te leren. Apenkooi gecombineerd met oog en bal coördinatie.

Deelname 8 keer a 5 euro per keer (minimale deelname a 8 kids)

 

3 Leer pijnvrij hardlopen. Middels personal Training help ik jou en je vriendin, moeder of groepje mensen om het hardlopen weer rustig aan op te bouwen. Deelname voor 8 begeleidingen 1 keer per week, overige keren doe je het zelf a 25 euro per keer. (Minimale deelname a 2 personen). Als we na 8 keer andere activiteiten willen gaan oppakken kunnen we gaan combineren.

 

PT by Angelo voor bikkels

Voel je ook vaak moe, futloos of heb je weinig energie. Kom, dan neem ik je mee naar verschillende sportactiviteiten aan de kust met partners uit de streek. 

4 'Go Bunkercamp experience' op Groede Podium. Trail run subliem.
Wie doet er mee?

We gaan in en over 8 bunkers, we rennen dwars door de natuur tussen de koeien en paarden! We dragen boomstammen, helpen elkaar de bunker op en zorgen dat we binnen de 50 minuten weer terug zijn 'on Bunkercamp'

Sportief, leuk en vooral spannend. Met boomstammen op de schouder over de vleermuizenbunker waarna bikkelend door de munitiebunker tot tijgerend dwars door de donkere gangen van de manschappenbunker.

Doe mee, meld je hier aan. Trek je sportiefste 'soldatentenue' aan voor voor een onvergetelijk Go Bunkercamp experience. Nu 10 euro per losse betaling en 8 euro voor 5-beurtenkaart (Minimale bezetting vanaf 4 personen)

Let op, dit kan vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene. Minimale afstand 1,5 meter en familie mogen elkaar helpen.

 

5 Duindendertocht Voor de ultieme buitensporter met powerrr in de benen

Denderen!!! Wat een lekker woord is dat toch. Het is een soort van vallen zonder dat je valt. Het is een soort van vliegen zonder dat je de lucht ingaat. Snelheid zit erin, in dat woord, snelheid ja. Doorgaan, wind in je haren, tranen in je ogen, oe-oe-oe-oerend hard zonder motor maar al trappend met een stoere fiets onder je kont. Denderen! De lui van Rent & Joy hebben het goed begrepen om deze fietstocht de Duindendertocht te noemen. Jammer dat je niet mee kan, de tocht is nu eenmaal niet voor watjes!

Oh…wacht…jij bent geen watje? Jij hebt power in de benen en een fietshelm maakt van jou de ultieme buitensporter? Trommel dan wat vrienden op en ontmoet jouw gids bij Rent & Joy, Zeedijk 9 in Nieuwvliet. Je gaat dan anderhalf uur offroad op de beachbike of op de mountainbike door de duinen. Je neemt een grintweg grindweg door de polder. Je trapt je zowat de verzuring in tijdens je rit over het strand. Een spatje zeewater neem je voor lief. Foto maken? Filmpje ook? Natuurlijk, daar is ook alle tijd voor. Wel zo mooi voor je Instagram stories.

De Duindertocht kan je elke woensdag en zondagochtend in augustus maken. De start is om 9:00 uur. De toer gaat door tussen de 3 en 10 inschrijvingen. Groepje maken hoeft niet eens, je kan ook gewoon alleen of met z’n tweeën mee, als er nog genoeg anderen zijn. Angelo Sinack begeleid dit i.s.m. Rent & Joy Nieuwvliet. Schrijf je minimaal 1 dag vooraf in via info@rentenjoy.nl. Inclusief beachbike en consumptie kost het je € 17,50. Heb je zelf een geschikte (dikke banden)fiets? Dan betaal je € 7,50.

Bij Rent & Joy kan je ook terecht voor allerlei andere vormen van funvervoer. Kijk even op de de site: www.rentenjoy.nl of op insta: @rent_en_joy

Vraag naar de voorwaarden.

 

6 Bootcamps. Vanaf 12 jaar geven we Bootcamps vanuit de Sporthal. We denderen door de duinen, gaan even op het strand en zorgen dat we zowel de benen, billen en buik aanpakken met oefeningen die we tijdens deze run doen. Denk aan de Burpees, Jumping Jacks, opdrukken etc. Geen apparatuur maar we maken gebruik van de elementen die we onderweg tegen komen.

Verdere mogelijkheden qua Personal training zijn; individueel of in groep. We kunnen gaan hardlopen, fietsen, In onze studio sporten, etc. 

Op maat een een bootcamp kan ook dus geen zwaar afbeulwerk maar leuk, luchtig en leerzaam. Laten we naar u luisteren als klant en daarop gebaseerd stellen we een leuk traject op.

 

7 'historische regioroute' PT by Angelo biedt u ook de 'historische regioroute' en rijden we onder mijn begeleiding met een Solex naar Breskens, Groede, Nieuwvliet, Cadzand en Retranchement waarna weer terug. Tijdens de rit vertellen we u over de streek en zijn historie, het bombardement van Breskens, waarom Groede niet is plat gebombardeerd, het fascinerende verhaal hoe Nieuwvliet aan zijn naam gekomen is. van haaientanden die te vinden zijn in Cadzand tot bombastische verhalen over zeeslagen voor de kust van Zeeuws Vlaanderen en dat dit gebied al tot 2 x toe Belgisch grondgebied is geweest.  

 

8 Fietsroutes. Start en Finish vanuit De Sporthal Cadzand. Lekker door de duinen, mountain bike trail stukken, enz. Even uitleven en hoofd leeg maken.

 

Workshops mogelijkheden:

9 'Positieve Mindset'  Aan de hand van een werkboek volgen we 9 stappen dus ook 9 lessen en leren we hoe we hierdoor negatieve gedachtes te kunnen omdenken naar positieve gedachtes.

 

10 'Omgaan met suikers' Een cursus van het Diabetesfonds die we samen of klassikaal kunnen doen:

Chronische vermoeidheid

Wie langer dan 6 maanden extreem moe is, heeft last van chronische vermoeidheid. Dat komt ook niet alleen voor bij mensen die net diabetes hebben. Bij mensen zonder diabetes komt chronische vermoeidheid een stuk minder voor, slechts 7% heeft hier last van.

Niet door bloedsuikers

Nederlandse onderzoekers, waaronder Hans Knoop, zochten eerder uit waardoor je zo moe kunt zijn als je diabetes type 1 hebt. Toen bleek dat de bloedsuikers weinig te maken hadden met chronische vermoeidheid.

Knoop zag dat jongere mensen met diabetes vaker moe zijn dan oudere. Factoren die allemaal bijdragen aan vermoeidheid  zijn depressie, pijn, slaapproblemen, een gevoel van machteloosheid tegen de moeheid en weinig bewegen.

Voor iedereen verschillend

Vermoeidheid bij diabetes is best ingewikkeld volgens Knoop. ‘Chronische vermoeidheid zal ontstaan als gevolg van de diabetes en door eventuele complicaties, maar we weten nog niet precies hoe dat zit.'

'Het komt zeker niet doordat mensen het lastig vinden om te accepteren dat ze diabetes hebben. We weten nu beter waardoor mensen moe blijven en dat hoeft dus niet de diabetes te zijn, daar kunnen meer factoren een rol spelen.’

 

Rest mij nog mezelf voor te stellen

Aangenaam, ik ben Angelo Sinack. 

"Als gecertificeerd pijn-, afslanktherapeut en Personal Trainer heb ik meer dan 19 jaar ervaring in het aanpassen van leefstijlen en beweging programma´s rekening houdend met uw fysieke mogelijkheden. De laatste jaren heb ik me doorontwikkeld met onder andere opleidingen zoals Life coach professional en APS therapeut.

Alles kan los eenmalig gedaan worden maar ook in abonnementsvorm gegoten worden. We kunnen dit in een gratis kennismakingsgesprek toelichten en kijken wat het best bij u past.