- NIEUW: Zuurstoftherapie

- Microstroom behandelingen

- Training & Braining

- Voeding aanpassen en controle

- Beweegprogramma voor thuis

NIEUW: Zuurstof als medicijn (maar dan zonder bijwerkingen):

Met onze Microstroom- en zuurstof behandelingen kan je a.h.w. spreken dat onze therapeut een 'Circulair Therapeut' is en daarbij nog eens; zonder gebruik te maken van medicijnen, injecties of substitionele voeding zoals eiwitshakes of repen met weinig gezonde toevoegingen.

Onze methode is echt op een natuurlijke manier van aanpassing gebaseerd waarmee de therapeut al bijna 25 jaar aan goede resultaten behaald.

 • Zuurstof helpt bij afvallen, remt virussen, schimmels en bacteriën
 • Zuurstof stimuleert de bloedsomloop en heeft daardoor een al snel een verjongend en herstellend effect
 • Zuurstof verbetert sportprestaties en zorgt voor sneller fysiek herstel
 • Zuurstof versterkt het immuunsysteem door de stofwisseling en de cel activiteit te stimuleren
 • Zuurstof verbetert de longfuncties en dus de ademhaling waardoor het zeer behulpzaam kan zijn bij aandoeningen als astma, griep, sinusitis en andere luchtwegaandoeningen
 • Zuurstof gaat veroudering tegen, doordat het de zuurtegraad in het lichaam in balans brengt en houdt
 • Zuurstof werkt positief voor uw hersenfuncties, ontspant de geest en verbetert uw geheugen
 • Hogere calorieverbranding ( >30%)
 • Langer uithoudingsvermogen zonder vermoeidheid
 • Omkering van het verouderingsproces ("biologische/vasculaire leeftijd' vermindert met ca 10 jaar)Toename van conditie en afname van vermoeidheid

U zult geen spierpijn ervaren door lichte oefeningen te doen tijdens deze officieel erkende zuurstof therapie.

Voor wie is de zuurstoftherapie geschikt?
Iedereen die in staat is om te bewegen kan lichamelijk en mentaal voordeel hebben, ongeacht of iemand jong of oud is, ziek of in goede gezondheid.

De zuurstoftherapie maakt het mogelijk een onbeperkte stroom zuurstof – zoveel als het lichaam kan opnemen – veilig aan te bieden, waardoor cellen extra zuurstof kunnen opnemen, hun gifstoffen beter kwijt kunnen en cellen beter beginnen te functioneren.

Het helpt mensen met gezondheidsproblemen op weg naar herstel door oxygenatie van het lichaam op cellulair niveau, waardoor hun lichaam efficiënter presteert.

| DE KRACHT VAN ZUURSTOF IS ONGEKEND

Het zuurstofniveau in en rond steden is soms wel tot 30% lager dan normaal. Chronische bronchitis, te veel slijm door voedselgevoeligheid, astma, COPD, bacterie-, virus-, parasieten- en schimmelinfecties in de longen en vele andere aandoeningen tasten de gezondheid aan van miljoenen mensen. Zuurstoftherapie is een krachtige ontgiftigingsmethode.

Voordelen Zuurstoftherapie vastgesteld bij:

 • Wondverzorging
 • Pijnbestrijding
 • Afvallen / gewichtsbeheersing
 • Huidproblemen
 • Gewrichtsproblemen
 • Mobiliteit, (top)sport
 • Herstel immuunsysteem (chronische vermoeidheid, burn-out ,ME , fibromyalgie)
 • Cosmetische behandelingen
 • Migraine, clusterhoofdpijn
 • Hormonale stoornissen
 • Daarbij komt dat ziekteverwekkende anaerobe virussen, bacteriën, schimmels en kankercellen in een hoge zuurstofconcentratie niet kunnen leven

Wanneer het correct wordt uitgevoerd kan, met een overvloed aan zuurstof in je systeem, al heel veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

15 minuten = 3 minuten licht bewegen, 30 seconden hartslag omhoog door bijvoorbeeld oefeningen op matje of vanuit stoel opstaan en zitten, enz. naar gelang uw mogelijkheden zullen we dit aanpassen. en dit 4x binnen 15 minuten. 

 

Ideaal voor (top)sporters!
De zuurstoftherapie kent geen limiet, wat betekent dat u zoveel zuurstof kunt innemen als het lichaam aankan. En dat is volkomen veilig, omdat de kooldioxide-opbouw gelijk is aan de extra inkomende zuurstof door de lichamelijke inspanning. Onbeperkt zuurstof inademen! Zorg dat je cellen meer energie kunnen produceren!

Oefening met zuurstoftherapie verhoogt de hartslag, waardoor u meer kooldioxide kunt maken, en er extra zuurstof naar zuurstofarme weefsels gedwongen wordt. Dit is een natuurlijk proces met een grote zuurstofwinst, die kan worden opgenomen door de rode bloedcellen, het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en vervolgens aan de cellen worden afgeleverd.

Extra zuurstofinname tijdens het bewegen, leidt sneller tot het vergroten van de belastbaarheid. U kunt effectiever trainen en meer resultaat behalen in kortere tijd. Daarnaast neemt uw uithoudingsvermogen toe doordat u een inspanning levert tijdens de zuurstofinname.

Voordelen voor (top) sporters

 • vertraagt de verzuring
 • verhoogt de hormoonproductie tot een evenwichtig, optimaal niveau
 • verhoogt de productie van ATP (adenosinetrifosfaat; de energie die door een organisme wordt gebruikt
 • voor dagelijkse handelingen) – meer energie en sneller herstel – de versnelling van wondgenezing en het herstel van roofbouw en stress
 • vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels
 • oxideert melkzuur en voorkomt ophoping; helpt spierpijn te voorkomen
 • voorkomt stress en spanning in spieren pezen; bouwt afweer op
 • vermindert zwellingen, kneuzingen, pijn van verwondingen en bespoedigt genezing

 

"Het heeft mij echt goed geholpen tegen vermoeidheid, verbeterde conditie en verhoogde weerstand". Ook voor sporters zonder klachten kan deze zuurstoftherapie een enorme boost geven aan uw gezondheid en voor sporters aan je prestatie niveau. In de topsport wordt het ook veelvuldig toegepast om te kunnen sporten zonder spierpijn, beter uithoudingsvermogen door o.a. meer aanmaak van ATP uit Mitochondriën (Energiecellen van het lichaam). 

Indien u minder mobiel bent kunnen we het toepassen middels een nasale therapie zonder oefeningen.
Zuurstoftherapie wordt onder meer gebruikt bij COPD (zoals chronische bronchitis en emfyseem), longkanker, longcovid, onvoldoende hartfunctie (hartfalen), cystic fibrosis, astma en beroepsziekten die de longen aantasten. Zuurstoftherapie kan ook worden ingezet bij specifieke vormen van hoofdpijn.
Maar ook zonder gezondheidsklachten is dit een waardevolle manier van trainen om preventief aan je gezondheid te werken.

 

Misschien vraagt u zich af waarom u nog niet eerder van dit ‘wondermiddel’ heeft gehoord. Voor zuurstof bestaat nog steeds weinig commerciële belangstelling.

Het is immers vrij beschikbaar dus geen patenten en er is geen arts voor nodig.

Kom 16 maart naar de introductiedag hier van tussen 10u en 14u.

Onze O2 therapie versus hyperbare zuurstof
EWOT (onze o2 therapie) is de snelste manier om de zuurstofcirculatie door uw lichaam te vergroten. Door de grotere zuurstofflow en het bewegen krijg je superoxygenatie van het plasma, waardoor zuurstof dieper in distale hypoxische weefsels wordt gedreven. HBOT is passief en gebruikt druk om zuurstof in de weefsels te drijven en duurt het veel langer voordat de ontstekingsremmende drempel wordt bereikt. EWOT gebruikt de synergiën van geconcentreerde zuurstof én lichaamsbeweging om in minder dan 20% van de tijd dezelfde hoeveelheid zuurstof te leveren als HBOT.

Wetenschappelijk onderzoek en onderbouwing

Op deze pagina vindt u verschillende, van de vele wetenschappelijke onderzoeken die er zijn geweest.


+ De basisbehandeling is onze Microstroom behandeling. Deze is volledig pijnloos en wordt toegepast door een erkend therapeut met jaarlijkse licentie. Het zijn bewezen behandeling en worden toegepast in ziekenhuizen, MS klinieken en door vele fysiotherapeuten. Duur 30 minuten per keer

+ 'Training en Braining'  Stukje ademhalings- en ontspanningsoefeningen, mindfulness. De hersenen sturen uiteindelijk toch het bewegingsapparaat aan en uw handelen in dagelijkse dingen. Het gevolg van Braining is dat u bewuster wordt en zal merken dat er daardoor meer ontspanning zal komen in uw dagelijkse praktijk waardoor dus minder stress en pijn


+ Voeding bijsturen indien nodig.
Voedingsadvies door Fysiologisch opgeleid therapeut gespecialiseerd in voeding en vitaminen kennis. Waar komen de ontstekingen en 'enge' ziektes vandaan tegenwoordig. We kijken naar uw suikerinname, Is de relatie van omega 3 in balans met de inname van omega 6? Eet u voldoende, te weinig, komt uw stofwisseling goed op gang, stoelgang en drinkt u voldoende? 


+ Academisch bewezen bewegingsadviezen voor thuis Slechts 12 minuten.... iedere dag thuis

+ Indien nodig bevonden controle 'omega 3 tot omega 6 ratio'


Start met een introductieprijs a10% korting 1,5 maand microstroom behandelingen.

Start met een introductieprijs a10% korting 1,5 maand gecombineerde behandelingen

 

* 1e proef behandeling 35 euro. Eventueel behandeling aan huis is ook mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

 

Angelo Sinack zal u begeleiden tijdens de behandelingsmethodes.

Angelo werkt naast zijn bedrijf al een meer dan een tiental jaar in de duurzame branche maar van origine is hij Afslanktherapeut en Personal Trainer.

"Dit is uitermate goed te combineren en in risicovolle jaren zoals de Corona die we net gehad hebben heb ik toch goed mijn 'kansen kunnen spreiden' zeg maar en geen steun hoeven aan te vragen."

"Ik had mijn eerste bedrijf sinds 2001 gericht op afslanken wat enorm vooruitstrevend was. Heb een HBO Fysiologische opleiding afgerond in 2003 waarvoor ik iedere week naar het Orthomoleculair instituut Natural Health Kliniek te Dordrecht moest. Fantastische vooruitstrevende opleiding met Medische Basiskennis Fysiologie.

Sinds 2006 ben ik gecertificeerd Personal Trainer via 'FitVak!' opleidingen. De eerste PT in Zeeuws Vlaanderen.

In september 2011 heb ik me volledig verdiept in wat de geest voor invloed heeft op je fysieke lichaam. Dit heb ik afgerond en ben hierdoor in allerlei mindfulness groepjes in Vlaanderen terecht gekomen. Mijn leven is totaal veranderd de jaren erna. Geen rugpijn, knieklachten meer, andere gezinssamenstelling om maar te zeggen 🤩. Enkel door rust in het hoofd, fysiek ook kalmer aan te doen terwijl je toch kan sporten, betere ademhaling en door positieve gedachtes te creëren over bijna iedere situatie en langzaam loslaten.

Als JIJ ZELF niet veranderd zal er nooit iets veranderen.

Zoals gezegd heb ik sinds 2001 mijn eigen bedrijf gehad met 3 filialen in fitness en afslanken. We merkten al snel dat als we de voeding aanpasten op een simpele manier door enkel geraffineerde producten wat te verminderen en zoveel mogelijk vanuit de natuur te eten dat de mensen heel veel gezondheidsvoordelen ervaarden; Over het algemeen viel men kilo's en vooral in centimeters af maar men kreeg ook meer energie, minder ontstekingspijnen, voelden zich gelukkiger, hadden meer uithoudingsvermogen en uiteindelijk leverde het een verbetering in kwaliteit van leven.

Sinds 2018 ben ik gediplomeerd APS therapeut waaruit WegMetPijn ontstond. Hiervoor was een HBO opleiding van een jaar voor nodig met 'Medische Basiskennis' Anatomie en het aanleren van micro-stroom behandeling om deze professioneel te kunnen toepassen. Echter in de Coronajaren heb ik moeten stoppen en had bedacht weer op te starten tot we zeker geen lockdowns meer hadden.  Gelukkig had ik opdrachtgevers in de duurzame branche die enorm aantrok.

Verder ben ik, door passie gedreven geraakt in alles wat met voeding, gerelateerd aan pijn te maken heeft. Zo heb ik in de loop der jaren verschillende extra certificaten behaald in de pijnbestrijding, voedingsleer, Vitamine & supplementen, Mindfulness

Dan nog even dit:

Ontstekingen kunnen ontstaan door reacties op iets van buitenaf en als reactie op je eigen lichaam. Dit komt onder andere voor bij reuma en wordt ook wel een auto-immuunreactie genoemd. Een chronische ontsteking kan verder veroorzaakt worden door:

 • Verkeerde voeding.
 • Stress
 • Darmproblemen.

 

 • Een chronische ontsteking is een ontsteking die lang duurt of steeds weer terugkomt.
 • Een ontsteking kan veroorzaakt worden door een factor van buitenaf, een aandoening van het imuunsysteem, verkeerde voeding, stress of darmproblemen.
 • Symtomen van een chronische ontsteking zijn vaak rode verkleuring, zwelling, warme uitstraling, pijn en onverklaarbare vermoeidheid.
 • De verkleuring en het warme gevoel ontstaan door de verhoogde doorbloeding.
 • De zwelling ontstaat door een overvloed aan vocht die bij de ontsteking optreedt.
 • De pijn ontstaat doordat de zwelling druk op de zenuwen veroorzaakt.

Daarom passen we gecombineerde behandelingen toe. 

 

Personal trainer Angelo

Angelo maakt sporten met of zonder Personal Training (PT) mogelijk voor iedereen. Heb je fysieke klachten? Kan je vaak niet mee met de rest? Vind je snelwandelen fijner of een ronde fietsen 2 x p/ wk. We komen er samen uit. Ieder op eigen tempo! 

"Ik werk op fitness gebied individueel volgens een workout die door bewezen onderzoek wordt gezien als meest efficiëntste workout voor je algehele gezondheid. Je hoeft niet meer naar de sportschool als je dagelijks deze oefeningen gaat doen beweren deze artsen. Gecombineerd met onze behandelingen heeft het enorme bewezen gezondheidsvoordelen". 

De Perfecte Workout Volgens De Wetenschap (in 10 minuten!) 💪

Hoe dan? :-) Geen zorgen: Sportarts Mirwais Mehrab (Universitair Medisch Centrum Utrecht) schiet je te hulp. Hij heeft een wetenschappelijk verantwoorde work-out samengesteld van slechts 10 minuten. En jij kan meedoen! Neem contact op met ons.

 

Ervaringen en lopende activiteiten

1 Leer pijnvrij hardlopen. Middels personal Training help ik jou en je vriendin, moeder of groepje mensen om het hardlopen weer rustig aan op te bouwen. Deelname voor 8 begeleidingen 1 keer per week, overige keren doe je het zelf a 25 euro per keer. (Minimale deelname a 2 personen). Als we na 8 keer andere activiteiten willen gaan oppakken kunnen we gaan combineren.

Voel je ook vaak moe, futloos of heb je weinig energie. Kom, dan neem ik je mee naar verschillende sportactiviteiten aan de kust met partners uit de streek waaronder Rent & Joy voor flitsende fietsroutes. Cadzandsports voor bootcamps.

 

2 'Go Bunkercamp experience' op Groede Podium. Trail run subliem.
Wie doet er mee?

We gaan in en over 8 bunkers, we rennen dwars door de natuur tussen de koeien en paarden! We dragen boomstammen, helpen elkaar de bunker op en zorgen dat we binnen de 50 minuten weer terug zijn 'on Bunkercamp'

Sportief, leuk en vooral spannend. Met boomstammen op de schouder over de vleermuizenbunker waarna bikkelend door de munitiebunker tot tijgerend dwars door de donkere gangen van de manschappenbunker.

Doe mee, meld je hier aan. Trek je sportiefste 'soldatentenue' aan voor voor een onvergetelijk Go Bunkercamp experience. Nu 10 euro per losse betaling en 8 euro voor 5-beurtenkaart (Minimale bezetting vanaf 5 personen) Meer info via ons of Rent & Joy, Zeedijk 9 in Nieuwvliet.

Let op, dit kan vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene. 

 

3 Duindendertocht Voor de ultieme buitensporter met powerrr in de benen.

Denderen!!! Wat een lekker woord is dat toch. Het is een soort van vallen zonder dat je valt. Het is een soort van vliegen zonder dat je de lucht ingaat. Snelheid zit erin, in dat woord, snelheid ja. Doorgaan, wind in je haren, tranen in je ogen, oe-oe-oe-oerend hard zonder motor maar al trappend met een stoere fiets onder je kont. Denderen! De lui van Rent & Joy hebben het goed begrepen om deze fietstocht de Duindendertocht te noemen. Jammer dat je niet mee kan, de tocht is nu eenmaal niet voor watjes!

Oh…wacht…jij bent geen watje? Jij hebt power in de benen en een fietshelm maakt van jou de ultieme buitensporter? Trommel dan wat vrienden op en ontmoet jouw gids bij Rent & Joy, Zeedijk 9 in Nieuwvliet. Je gaat dan anderhalf uur offroad op de beachbike of op de mountainbike door de duinen. Je neemt een grintweg grindweg door de polder. Je trapt je zowat de verzuring in tijdens je rit over het strand. Een spatje zeewater neem je voor lief. Foto maken? Filmpje ook? Natuurlijk, daar is ook alle tijd voor. Wel zo mooi voor je Instagram stories.

 

4 Bootcamps. We denderen door de duinen, gaan even op het strand en zorgen dat we zowel de benen, billen en buik aanpakken met oefeningen die we tijdens deze run doen. Denk aan de Burpees, Jumping Jacks, opdrukken etc. Geen apparatuur maar we maken gebruik van de elementen die we onderweg tegen komen.

Verdere mogelijkheden qua Personal training zijn; individueel of in groep. We kunnen gaan hardlopen, fietsen, In onze studio sporten, etc. 

Op maat een een bootcamp kan ook dus geen zwaar afbeulwerk maar leuk, luchtig en leerzaam. Laten we naar u luisteren als klant en daarop gebaseerd stellen we een leuk traject op.

 

5 'historische regioroute' PT by Angelo biedt u ook de 'historische regioroute' en rijden we onder mijn begeleiding met een Solex naar Breskens, Groede, Nieuwvliet, Cadzand en Retranchement waarna weer terug. Tijdens de rit vertellen we u over de streek en zijn historie, het bombardement van Breskens, waarom Groede niet is plat gebombardeerd, het fascinerende verhaal hoe Nieuwvliet aan zijn naam gekomen is. van haaientanden die te vinden zijn in Cadzand tot bombastische verhalen over zeeslagen voor de kust van Zeeuws Vlaanderen en dat dit gebied al tot 2 x toe Belgisch grondgebied is geweest.  

 

6 Fietsroutes. Start en Finish vanuit Rent & Joy Nieuwvliet of Breskens. Lekker door de duinen, mountain bike trail stukken, enz. Even uitleven en hoofd leeg maken.

 

Workshops mogelijkheden:

7 'Positieve Mindset'  Aan de hand van een werkboek volgen we 9 stappen dus ook 9 lessen en leren we hoe we hierdoor negatieve gedachtes te kunnen omdenken naar positieve gedachtes.

 

'Omgaan met suikers' Een cursus van het Diabetesfonds die we samen of klassikaal kunnen doen:

Chronische vermoeidheid

Wie langer dan 6 maanden extreem moe is, heeft last van chronische vermoeidheid. Dat komt ook niet alleen voor bij mensen die net diabetes hebben. Bij mensen zonder diabetes komt chronische vermoeidheid een stuk minder voor, slechts 7% heeft hier last van.

Niet door bloedsuikers

Nederlandse onderzoekers, waaronder Hans Knoop, zochten eerder uit waardoor je zo moe kunt zijn als je diabetes type 1 hebt. Toen bleek dat de bloedsuikers weinig te maken hadden met chronische vermoeidheid.

Knoop zag dat jongere mensen met diabetes vaker moe zijn dan oudere. Factoren die allemaal bijdragen aan vermoeidheid  zijn depressie, pijn, slaapproblemen, een gevoel van machteloosheid tegen de moeheid en weinig bewegen.

Voor iedereen verschillend

Vermoeidheid bij diabetes is best ingewikkeld volgens Knoop. ‘Chronische vermoeidheid zal ontstaan als gevolg van de diabetes en door eventuele complicaties, maar we weten nog niet precies hoe dat zit.'

'Het komt zeker niet doordat mensen het lastig vinden om te accepteren dat ze diabetes hebben. We weten nu beter waardoor mensen moe blijven en dat hoeft dus niet de diabetes te zijn, daar kunnen meer factoren een rol spelen.’

Binnenkort NIEUW: Waterstof generator en misschien ook zuurstof therapie.

"De revolutie is het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie in ons lichaam. In de geneeskunde wordt dit al tientallen jaren gedaan voor verschillende aandoeningen, zoals moeilijk geneesbare wonden. Maar nu blijkt dat het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie in ons lichaam een positieve uitwerking heeft op veel meer aandoeningen; met name van de hersenen".

(Maarten Fornerod  associate professor / Erasmus MC Rotterdam / TU Delft

Zuurstoftherapie:

We hopen deze therapie ergens na de zomer 2024 binnen te halen indien er interesse voldoende is.